waterschoenen

Ontdek onze uitgebreide collectie waterschoenen! Heb je een vakantie gepland naar een tropische locatie of gewoon naar de Belgische kust? Het maakt niet uit waar je naartoe gaat deze zomer, een paar waterschoenen of watersandalen is een must-have artikel tijdens elke vakantie. Vermijd wondjes in je voeten door scherpe stenen of schelpen in het water en koop een paar leuke waterschoenen bij Bristol. Zeker wanneer je naar rotsstranden gaat, is het veiliger om waterschoenen te dragen. Zo worden je voeten beschermd tegen pijnlijke wondjes en infecties. In onze collectie vind je trendy en comfortabele waterschoenen in verschillende kleuren voor zowel mannen, vrouwen, jongens als meisjes. Onze waterschoenen hebben een geribbelde schoenzool waardoor je niet meer uitglijdt wanneer je in en uit het water gaat. Het materiaal van de waterschoenen kan erg goed tegen zowel zeewater als chloor.
In onze collectie vind je modellen met gesp of met een aansnoerkoordje. Waterschoenen moeten natuurlijk ook comfortabel zijn. Vooral wanneer je kiest voor gesloten waterschoenen, is de pasvorm erg belangrijk. Vermijd zeker waterschoenen die te veel spannen. Je waterschoenen moeten wel goed aansluiten zodat ze niet wegglijden. Watersandalen zijn in het algemeen makkelijker om aan en uit te trekken dan natte dichte waterschoenen. Draag je toch liever badslippers? Dan kies je best voor een flexibel model zodat er niet te veel wrijving is wanneer je ze draagt. Ontdek onze badslippers van o.a. PumaAdidas en Levi’s. Maar ook van onze huismerken vind je verschillende leuke en comfy badslippers.
Ook voor kinderen is het erg belangrijk om waterschoenen te dragen. Je wilt namelijk niet dat hun groeiende voetjes gewond raken op het strand of in de zee. Maar ook in het zwembad kunnen je kids best waterschoentjes dragen, tijdens de zwemles bijvoorbeeld. Ook de zwembadbodem kan namelijk de onderkant van hun voetjes verwonden. Maar eveneens voor volwassenen zijn waterschoenen in een openbaar zwembad een echte must. Zo werd o.a. bewezen dat je dankzij waterschoenen voet-of nagelschimmels kan voorkomen.
Twijfel dus niet langer en zet een paar leuke waterschoenen, watersandalen of badslippers van Bristol op jouw vakantielijstje! Ook nog op zoek naar leuke badmode voor het hele gezin? Ook voor badpakkenbikini’s en zwemshorts voor dames, heren, meisjes en jongens ben je bij Bristol aan het juiste adres. Leg al je favoriete artikelen in je winkelmandje en shoppen shoppen shoppen maar! Wij wensen je alvast een leuke en ontspannende vakantie toe!