In My Shoes, samen tegen kinderarmoede


Ook dit jaar willen we bij Bristol ons steentje bijdragen in de strijd tegen kinderarmoede. Help jij mee? Shop dan vanaf 27/11 een paar In My Shoes sokken in onze Bristol-winkels of in onze webshop. De opbrengst van deze In My Shoes sokken schenkt Bristol aan Nationaal Fonds Kinderhulp.

Een verlanglijstje met cadeautjes voor Kerstmis, welk kind heeft dat nu niet? Maar ja… hoe leg je aan je kind uit dat het bij een verlanglijstje blijft omdat mama en papa geen spaarcentjes meer hebben?

Ken je Nationaal Fonds Kinderhulp al?

Kinderhulp helpt kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die in Nederland opgroeien in armoede. Dit doen ze door simpele dingen, waar andere instanties niet mee kunnen helpen, tóch mogelijk te maken. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Bijvoorbeeld een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

Een klein cadeautje voor jou, een groot gebaar voor een kind in armoede

Zoek jij nog een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Shop dan een paar In My Shoes sokken voor je partner, je kinderen of gewoon voor jezelf. Het lijkt misschien een kleinigheidje onder de boom, maar het kan een wereld van verschil zijn voor een kind in armoede. Zo hopen we na deze campagne opnieuw een prachtig bedrag te kunnen overhandigen aan Nationaal Fonds Kinderhulp.