Nieuw merk: HAAN


HAAN is een merk voor persoonlijke verzorging dat een betere toekomt wilt bouwen voor de planeet en voor de mensen. Voor hun producten ligt de focus op zowel duurzaamheid, efficiëntie als stijl. Door praktische, compacte en aantrekkelijke verzorgingsproducten te creëren, willen ze mensen inspireren om hun ideale leven te leiden door unieke momenten en ervaringen te creëren om van te genieten in het dagelijkse leven, tijdens een weekendje weg of op vakantie.

Duurzaamheid

Bij HAAN wilt men de beste producten creëren voor jou en voor je huid, maar op een duurzame en sociaal verantwoorde manier.

 • De producten van HAAN werden ontworpen om opnieuw gevuld en gebruikt te worden. Zo kan je voor elk product een navulverpakking kopen. Door een navulverpakking te kopen van je favoriete HAAN product, help je de afvalberg kleiner te maken. 
 • Voor al hun formules worden natuurlijke, zuivere en vegan ingrediënten gebruikt.
 • 20% van hun opbrengst wordt gebruikt om ondergrondse waterputten te bouwen in ontwikkelingslanden. Zo werden er al 17 waterputten gecreëerd en werd er 11 miljoen liter water gegenereerd waarmee ondertussen reeds 3726 personen geholpen werden.

Producten HAAN

In onze webshop en in een beperkt aantal Bristol-winkels kan je vanaf nu de producten van HAAN shoppen. We stellen ze graag even aan je voor!

Handgel

Met de HAAN handgel dood je 99,99% van de bacteriën én hydrateer je jouw handen in enkele seconden. Bovendien wordt je huid gezuiverd en gehydrateerd dankzij de premium formule met Aloë Vera. Door deze handgel te gebruiken, bespaar je bovendien heel wat water. 

Is je handgel op, vul en hergebruik deze dan dankzij de apart verkrijgbare navulzak en help zo de afvalberg kleiner te maken. 

De handgel van HAAN is beschikbaar in verschillende geuren: 

 • Soothing Lavender: aromatische, bloemige noten  
 • Morning Glory: groene thee, bloemige geranium en pompelmoes  
 • Bright Rose: zoete rozengeur en groene geranium 
 • Purifying Verbena: verbena, citrusmix en hout 
 • Sunset Fleur: licht en fris bloemenbriesje

Handcrème

Deze handcrème bevat alle prebiotische inuline en fructose die je huid nodig heeft om gebalanceerd en gezond te blijven. De handcrème van HAAN werd gemaakt met 96% natuurlijke ingrediënten en is beschikbaar in 3 heerlijke geuren. Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid en masseer zachtjes tot alles is opgenomen. 

Is je handcrème op, vul en hergebruik deze dan dankzij de apart verkrijgbare navulzak en help zo de afvalberg kleiner te maken. 

De handcrème van HAAN is beschikbaar in 3 verschillende geuren:

 • Forest Grace: geïnspireerd op regenwouden in de tropen, gecombineerd met fris, exotisch fruit en flora.
 • Coco Cooler: kokosnoot gemengd met zachte, rijpe witte perzik
 • Tales of Lotus: delicate lotusbloemen, witte vijgen en tonen van gedroogd fruit.

Body lotion

De body lotion van HAAN voedt je huid met prebiotische superfoods en herstelt de balans van de microbioom*. Hierdoor zal je huid er zichtbaar gezonder, zachter en gladder uitzien. Bovendien laat deze body lotion een zachte geur achter op je huid. Dit product werd gemaakt met veel aandacht voor mens en natuur. Zo werden er natuurlijke en vegan ingrediënten gebruikt. 

Is je body lotion op, dan kan je eenvoudig een recycleerbare navulverpakking kopen, zo help je ook de afvalberg kleiner te maken. 

*Jouw microbioom is een levend ecosysteem van bacteriën op je huid dat werkt als een eerste verdedigingslijn tegen externe schadelijke elementen. Wanneer je microbioom uit balans is, is de huid niet in staat om zichzelf te beschermen wat zal leiden tot dehydratatie, dofheid en veroudering van de huid. 

De body lotion van HAAN is beschikbaar in 2 verschillende geuren:

 • Tales of Lotus: lotus, witte vijgen en amandelen
 • Wild Orchid: wilde orchideeën, lotusbloemen en kokosnoot

Deodorant

Voor hun deodorant werkt HAAN enkel met natuurlijke en veilige ingrediënten die de huid niet schaden. De aluminiumvrije deodorant biedt 24u bescherming tegen slechte geurtjes. Is je deodorant op, vul en hergebruik deze dan dankzij de apart verkrijgbare navulzak en help zo de afvalberg kleiner te maken. 

De deodorants van HAAN kan je shoppen in 3 verschillende geuren:

 • Morning Glory: groene thee, bloemige geranium en pompelmoes
 • Wild Orchid: wilde orchideeën, lotusbloemen en kokosnoot
 • Forest Grace: geïnspireerd op regenwouden in de tropen, gecombineerd met fris, exotisch fruit en flora. 


Wat is het verschil tussen een deodorant en een anti-transpirant? 

Deodorants zijn geformuleerd om okselgeur te elimineren, maar niet transpiratie. Dat betekent dat deodorant je er niet van weerhoudt om te zweten, maar in plaats daarvan de productie van slecht ruikende moleculen vermijdt en tegelijkertijd de geur vermindert of maskeert die gepaard gaat met zweten. 

Het actieve ingrediënt in anti-transpiranten bevat op aluminium gebaseerde bestanddelen die zweetporiën tijdelijk blokkeren, waardoor de hoeveelheid transpiratie op de huid verminderd wordt. Met andere woorden, aluminium verstopt je poriën om de zweetstroom te blokkeren voor een bepaalde tijd. 

Zweten is een natuurlijke reactie van het lichaam wat de huid helpt om gifstoffen te filteren die in ruil daarvoor ons immuunsysteem boosten. Het helpt ons lichaam ook om af te koelen en de lichaamstemperatuur op peil te houden. Zweten is dus goed voor je huid en door dit natuurlijke proces te verhinderen d.m.v. een anti-transpirant, kan je lichaamstemperatuur stijgen. Aluminium kan bovendien de huid beschadigen en leiden tot huiduitslag. Een anti-transpirant is dus zeker niet aan te raden bij een gevoelige huid.

Douchegel

De douchegel van HAAN reinigt je huid zachtjes met een prebiotische gelformule die een gezonde huidbarrière promoot en terwijl de natuurlijke PH-waardes herstelt. Dankzij deze douchegel voelt je huid verfrist, glad en gehydrateerd aan. Bovendien zal je huid na een wasbeurt met de douchegel van HAAN heerlijk ruiken. 

Voor deze douchegel werd gewerkt met 87% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Aloë Vera voedt en verzacht de huid om het een gezonde, stralende uitstraling te geven. Cocos Nicifera glycerine zorgt met zijn schuimende werking voor een luxueuze en verzachtende consistentie in de formule en heeft een hydraterende en versoepelende werking op de huid.

Is je douchegel op, vul en hergebruik deze dan dankzij de apart verkrijgbare navulzak en help zo de afvalberg kleiner te maken. 

De douchegel van HAAN is beschikbaar in 2 verschillende geuren:

 • Purifying Verbena: zomerse frisheid met verbena, citrusmix en hout
 • Morning Glory: geïnspireerd op zachte zonsopgangen met elementen als groene thee, bloemige geranium en pompelmoes

Handzeep

De handzeep van HAAN reinigt de handen zonder ze uit te drogen. Voor deze handzeep werd er enkel gewerkt met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kleurstoffen en parabenen. Met zijn voedende en verzorgende werking, is deze handzeep een echt luxemoment voor je handen. 

De Aloë Vera in deze handzeep voedt en verzacht de huid om het een gezonde, stralende uitstraling te geven. Cocos Nicifera glycerine zorgt met zijn schuimende werking dan weer voor een luxueuze en verzachtende consistentie in de formule en heeft een hydraterende en versoepelende werking op de huid.

Is je handzeep op, vul en hergebruik je fles dan dankzij de apart verkrijgbare navulzak en help zo de afvalberg kleiner te maken. 

Bij de handzeep van HAAN kan je kiezen tussen 2 geuren:

 • Sunset Fleur: zachte en frisse bloemengeur 
 • Purifying Verbena: zomerse frisheid met verbena, citrusmix en hout

Gezichtscrème factor 30

Een snel absorberende, hydraterende gezichtscrème die bovendien je huid beschermt tegen de zon en tegen vervuiling. Dankzij ingrediënten zoals Hyaluronic Acid en Vitamine E, zorgt deze crème voor extra elasticiteit en voor een verjongend effect op de huid. De SPF30 filter zorgt ervoor dat deze gezichtscrème de perfecte keuze is voor tijdens de dag. Dit product respecteert het mariene ecosysteem en bevat geen ingrediënten die schadelijk zijn voor de oceaan.

HAAN bij Bristol

Ben jij ook helemaal benieuwd naar deze topproducten van HAAN? Bestel ze dan snel in onze webshop!