In de schoenen van ...

Bij Bristol werken echte Bristoliens en Bristoliennes die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven in hun functie. We nodigden enkele van hen uit voor een interview en vroegen o.a. wat hun favoriete aankoop is bij Bristol, waarom werken bij Bristol voor hen een echte aanrader is en wat hun grootste blunder was in hun job. Ben jij benieuwd naar hun heerlijk eerlijke antwoorden? Ontdek het elke week in onze ‘In de schoenen van…’

Last maar zeker niet least! Dorien, werkzaam in ons distributiecentrum, sluit onze reeks af. Bekijk het filmpje en ontdek meer over haar carrière bij Bristol!

Deze week stellen we onze Chief Marketing Officer, Lore Vanaudenhove, aan jullie voor. Ontdek in dit filmpje welke mega blunder zij maakte in haar vorige job 😉 en wat het zotste is dat zij al bij Bristol gedaan heeft.

Deze week, een Bristolienne van de inkoop afdeling: Sonja! Wat zijn haar verantwoordelijkheden binnen het bedrijf en wat vindt zij zo boeiend aan haar job? Check it out in deze “In de schoenen van…”

In week 2 van 'In de schoenen van...' stellen we jullie voor aan onze tweede collega: een man in een vrouwenwereld, ons IT-wonder Liaz.

De eerste Bristolienne die we aan jullie mogen voorstellen is onze CEO Elise Vanaudenhove. Ontdek in dit filmpje o.a. waar zij het meest trots op is en hoe zij in het leven staat