gymschoenen

De gymles… zonder twijfel één van de favoriete schoolvakken van je kids. Even dag zeggen tegen die saaie boeken en moeilijke vraagstukken… gymzak en gymoutfit aan en… hmm… zijn we niets vergeten? Maar natuurlijk! Ook een paar stevige en comfortabele gymschoenen mag natuurlijk niet ontbreken. Ziezo, helemaal klaar voor een uurtje trefbal, voetbal of atletiek! 
Gymschoenen voor kinderen  
Ben jij nog op zoek naar een paar gymschoenen voor je kids? Dan ben je bij Bristol aan het juiste adres! Gymschoenen met elastiek of met klittenband… aan jou de keuze. Ga je voor een paar zwarte, witte of blauwe gymschoenen kinderen? Of wilt je kleine spruit graag een paar gymschoenen kinderen in baby roze? Bij Bristol vind je zonder enige twijfel een paar meisjes gymschoenen of jongens gymschoenen dat aan je verwachtingen voldoet.  
Podologisch goedgekeurde gymschoenen 
Wist je trouwens dat je bij Bristol ook podologisch goedgekeurde gymschoenen kinderen kan vinden? Want tegenwoordig is gym op school net iets meer dan gym... Een gymschoen moet dus aan specifieke karakteristieken voldoen: 
• stevig aan de hiel 
• stevig in het midden  
• soepel aan de tenen  
Dat alles in combinatie met een verstevigde neus en een antislipzool, maakt van onze Panther-schoen dé ideale sportpantoffel voor zowel binnen als buiten, voor balsporten en turnen.  
Sportschoenen voor kinderen  
Ben je niet enkel op zoek naar kinderschoenen voor de gymles, maar ook naar andere sportschoenen voor kinderen? Neem dan zeker even een kijkje in onze uitgebreide collectie sportschoenen voor meisjes en sportschoenen voor jongens. Je vindt er zowel sportschoenen van bekende merken zoals Adidas en Puma als sportschoenen van ons budgetvriendelijke huismerk. 
Sportoutfit voor kinderen
Natuurlijk heb je ook een comfortabele en kwaliteitsvolle sportoutfit nodig wanneer je een kleine sportieveling in huis hebt. Ontdek onze uitgebreide collectie kinder sportkleding en stel een volledige outfit samen voor je zoon of dochter aan een voordelige prijs. 
Sportaccessoires voor kinderen  
Heb je ook al gedacht aan een handige gymtas of zwemtas om alle spullen in op te bergen? Bij Bristol vind je verschillende gymtassen en zwemtassen in leuke prints en met een handig aantrekkoord.