acbc

Bij Bristol hechten we veel belang aan duurzaamheid. We streven er dan ook naar om steeds meer gerecycleerde en duurzame artikelen aan te bieden. In kader van ons duurzaamheidsverhaal zijn we dan ook steeds op zoek naar nieuwe partners en leveranciers die met ons dit pad willen bewandelen. We merken namelijk ook dat onze klanten duurzaamheid steeds belangrijker vinden en actief op zoek gaan naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.
We zijn dan ook superblij dat we sinds kort een superleuke samenwerking zijn aangegaan met het merk ACBC!
Wie is ACBC?
ACBC is het eerste Italiaanse sneakerlabel met het B-Corp certificaat. Dit wil zeggen dat zij voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Bedrijven met een B-Corp certificaat worden hiermee erkend voor hun positieve impact op mens en milieu. 
Bij ACBC zelf zijn ze erg gericht op samenwerking. Hun focus ligt op het delen van hun knowhow met anderen om zo duurzame producten te co-creëren. ACBC, wat staat voor Anything Can Be Changed, heeft de visie om met groene innovaties de sneakerindustrie te transformeren. 
ACBC bij Bristol
Vanaf heden zal je in onze Bristol-collectie superleuke sneakers vinden van het merk ACBC. Deze sneakers zijn 100% vegan en werden gemaakt met verschillende duurzame materialen zoals maïs, kurk en gerecycleerde petflessen. Bovendien zijn zowel de sneakers voor volwassenen als de sneakers voor kinderen unisex. Twinning it is!
Deze witte sneakers met leuke details zijn ook nog eens eindeloos te combineren! Draag ze gewoon lekker casual onder je favoriete jeans of lekker stylish onder een leuke jurk, aan jou de keuze!
Twijfel dus niet langer en ontdek snel onze sneakercollectie van het duurzame merk ACBC.