Pastelkleuren om de winterse grijsheid te verzachten


De pasteltrend is dit jaar helemaal in! De zachte snoepkleurtjes verdrijven de winterse somberheid en zorgen onmiddellijk voor een heerlijk lentegevoel. Combineer ze met een casual jeans of draag een paar pastel sneakers onder je favoriete jurk en je bent helemaal on trend ! Benieuwd welke pastel items je bij Bristol kan vinden? Ontdek ze hier!

Lente aan je voeten

Wil jij eens iets anders dan tijdloos wit of klassiek zwart aan je voeten? Ga dan voor een leuk pastelkleurtje! Niet te opvallend, maar toch vrolijk om de aankomende lente mee te starten. Hieronder vind je alvast enkele van onze favoriete schoenen in pastelkleuren.

Daar is de lente, daar is de zon

Ben jij jouw wintergaderobe ondertussen beu en wil je die sombere, donkere kleuren graag verdrijven? Shop dan nu één van onze trendy items in pastel. Een leuke jurk, een zachte trui... aan jou de keuze! Ontdek alle pastelkleurtjes uit onze kledingcollectie en shoppen, shoppen, shoppen maar!

Finishing touch

Heeft jouw outfit nog een finishing touch nodig? Dan ben je aan het juiste adres tussen onze uitgebreide collectie accessoires! 

HAAN

Ook HAAN koos voor hun verzorgingsproducten voor schattige pastelkleurtjes. HAAN is een merk voor persoonlijke verzorging dat een betere toekomt wilt bouwen voor de planeet en voor de mensen. Voor hun producten ligt de focus op zowel duurzaamheid, efficiëntie als stijl. Door praktische, compacte en aantrekkelijke verzorgingsproducten te creëren, willen ze mensen inspireren om hun ideale leven te leiden door unieke momenten en ervaringen te creëren om van te genieten in het dagelijkse leven, tijdens een weekendje weg of op vakantie.

Heb jij ze al gespot in onze webshop? Shop hier alle HAAN artikelen.