Winter vibes bij Bristol


Het is weer zover… al bibberend moeten ijskrabben voor het werk, met uitglijgevaar naar de brievenbus, thuis komen in het donker …. Ja hoor, de winter is weer in het land. Toch kan deze periode ook zo gezellig zijn! Kerstlichtjes aan de huizen, filmavondjes met het gezin, sneeuwwandelingen in het bos… Het is natuurlijk wel erg belangrijk om je goed voor te bereiden op de koudste en donkerste maanden van het jaar. Ben je niet zeker dat je overal aan gedacht hebt? No worries, Bristol to the rescue!

Show je ook tijdens de winter graag met je trendy schoenen, maar zijn je voeten hierin vaak ijspegeltjes? Geen paniek, Bristol heeft the best of both worlds! In onze collectie vind je namelijk superleuke en comfy, maar vooral ook heerlijk warme enkellaarzen en laarzen. Modellen met warme voering, hoge schoenzool of lekker zacht kraagje in fake fur… we have it all! Heeft het gesneeuwd of voorspellen ze de komende dagen een sneeuwstorm? Bereid je dan goed voor en shop nog snel een paar snowboots! Je vindt ze bij ons in o.a. neutraal zwart of flashy zilver.
Een ab-so-lute must-have tijdens de winter is natuurlijk een lekkerwarme winterjas. Een lange gewatteerde jas, een korte jas in fake fur of een stijlvolle mantel … wat je stijl ook is, je vindt bij Bristol zonder enige twijfel een jas die aan je verwachtingen voldoet. Weet je niet zo goed of je vandaag gewoon casual wilt gaan, of toch voor een flashy look? Shop dan gewoon 1 van onze omkeerbare jassen 😉 2 looks voor de prijs van 1… geweldig toch?!
Zoek je nog leuke winteraccessoires als finishing touch van je outfit? Ook hiervoor ben je bij Bristol aan het juiste adres. Matching sjaals en mutsen, stijlvolle haarbanden en leuke snoods … deze winter heb je geen last meer van koude oren of handen!
Natuurlijk wil je ook tijdens de wintermaanden kunnen showen met je meest stijlvolle outfits! Ben je die saaie, prikkelende truien beu en wil je eens iets anders? Laat je dan verrassen door onze talloze winter must-haves!
Niet enkel dames kunnen een volledig nieuwe wintergarderobe shoppen bij Bristol, maar ook voor heren, meisjes en jongens vind je de allerleukste winter must-haves! Ontdek nu onze nieuwe collecties.