• Nu tijdelijk 60 dagen retour
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
Er goed uitzien en je goed voelen zonder een cent teveel te betalen, da's gewoon slim. En om Pretty smart te shoppen, moet je bij Bristol zijn. Lees hierover meer!
Kindervoeten zijn volop in ontwikkeling. Om deze te bevorderen zijn degelijke kinderschoenen van groot belang. Lees hierover meer!

De leukste trends voor het najaar!

Het is hartje zomer, heerlijk weer en waarschijnlijk denk je nu nog even niet aan de herfst ;-) Toch is het al bijna september en dat betekent dat het najaar weer voor de deur staat.
Een goed moment om je op de hoogte te stellen van de leukste modetrends voor het nieuwe seizoen!

Modetrend: marine!

Met het eerste streepje lentezon duikt ook de klassieke marinetrend (blauw, wit en rood) weer op! Maar dit voorjaar zien we de gekende nautische look in een fleurig, nieuw jasje. Benieuwd?

Helemaal klaar voor op zomerkamp!

Goed nieuws! De zomerkampen en jeugdactiviteiten komen er binnenkort weer aan! Bereid je dus alvast goed voor en koop nu al alles wat jouw kids nodig zullen hebben voor een onvergetelijk kamp! Bristol helpt jou alvast op weg…

Grote schoenmaat? Grote keuze bij Bristol!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de mens steeds groter wordt. Een logisch gevolg van deze evolutie is dat ook onze voeten groter worden. Leef jij ook op grote voet en wil je echt graag een paar trendy schoenen scoren? Neem dan zeker een kijkje bij Bristol! In onze damescollectie hebben we verschillende modellen t/m maat 43 en onze herencollectie gaat zelfs t/m maat 49.

Bristol & Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Nog een paar dagen geduld en het is eindelijk zover! Op 14 mei 2020 gaat de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis van start! Vier samen met Bristol van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de Zomerweek vanuit je eigen huis. Benieuwd wat dit precies betekent?

Transformeer je effen T-shirts met bleekmiddel

Heb jij enkele oude T-shirts liggen die al een beetje vervaagd zijn? Of heb je tal van effen T-shirts die wat meer pit kunnen gebruiken? Gooi ze dan niet meteen weg! Het is namelijk super eenvoudig om deze shirts nieuw leven in te blazen met behulp van bleekmiddel.

Alles wat je moet weten over onze leercollectie

Ga een Excellent voorjaar tegemoet met de prachtige leercollectie van Bristol! We selecteerden de mooiste én beste modellen voor dit voorjaar en stelden een wondermooie collectie samen met eersteklas schoenen voor het hele gezin van echt kwaliteitsleer.

Helen Wouters X Bristol

Wij als Belgische keten hebben de deuren moeten sluiten omwille van ieders veiligheid in het kader van het coronavirus. Omdat we weten dat dit nog moeilijker moet zijn voor kleine zelfstandigen, steken wij lokale bedrijven graag een hart onder de riem. Want één van onze fundamenten als familiebedrijf is dat we elkaar waar en wanneer mogelijk te steunen.