• 14 dagen retour
  • Gratis verzending vanaf € 24,99
  • Veilig betalen
Ben jij ook zo benieuwd naar wie Klaasje zal vervangen in K3? Lees dan snel even deze blog en ontdek meer over de zoektocht naar het nieuwe K3’tje!
Bristol is één van de nieuwe partners van Studio 100! Dit najaar kan je bij Bristol prachtige collecties van K3, Bumba en Samson en Marie ontdekken. Perfect om het nieuwe schooljaar te starten!

De leukste trends voor het voorjaar en de zomer!

We zitten nog net in de lockdown, maar het voorjaar is in volle gang en er is zicht op versoepelingen.
Dus… tijd voor een garderobe check en een leuke trend update!

Bristol, da's Pretty smart!

Er goed uitzien en je goed voelen zonder een cent teveel te betalen, da's gewoon slim. En om Pretty smart te shoppen, moet je bij Bristol zijn. Lees hierover meer!

Hoe herken je kwalitatieve kinderschoenen?

Kindervoeten zijn volop in ontwikkeling. Om deze te bevorderen zijn degelijke kinderschoenen van groot belang. Lees hierover meer!

De leukste trends voor het najaar!

Het is hartje zomer, heerlijk weer en waarschijnlijk denk je nu nog even niet aan de herfst ;-) Toch is het al bijna september en dat betekent dat het najaar weer voor de deur staat.
Een goed moment om je op de hoogte te stellen van de leukste modetrends voor het nieuwe seizoen!

Modetrend: marine!

Met het eerste streepje lentezon duikt ook de klassieke marinetrend (blauw, wit en rood) weer op! Maar dit voorjaar zien we de gekende nautische look in een fleurig, nieuw jasje. Benieuwd?

Helemaal klaar voor op zomerkamp!

Goed nieuws! De zomerkampen en jeugdactiviteiten komen er binnenkort weer aan! Bereid je dus alvast goed voor en koop nu al alles wat jouw kids nodig zullen hebben voor een onvergetelijk kamp! Bristol helpt jou alvast op weg…

Grote schoenmaat? Grote keuze bij Bristol!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de mens steeds groter wordt. Een logisch gevolg van deze evolutie is dat ook onze voeten groter worden. Leef jij ook op grote voet en wil je echt graag een paar trendy schoenen scoren? Neem dan zeker een kijkje bij Bristol! In onze damescollectie hebben we verschillende modellen t/m maat 43 en onze herencollectie gaat zelfs t/m maat 49.

Bristol & Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Nog een paar dagen geduld en het is eindelijk zover! Op 14 mei 2020 gaat de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis van start! Vier samen met Bristol van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de Zomerweek vanuit je eigen huis. Benieuwd wat dit precies betekent?