• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99

Bereid je perfect voor op het nieuwe schooljaar met een gloednieuwe schooltas!

De zomervakantie is nog maar net gestart of moet nog starten maar velen denken toch al aan die eerste schooldag. Want binnenkort is het weer zover: heel wat kleutertjes, kinderen en tieners stappen de grote schoolpoort weer binnen. Zowel voor de ouders als voor de kinderen is de eerste schooldag vaak een grote en spannende gebeurtenis. Het is dan ook belangrijk dat beide partijen goed voorbereid zijn! Zorg er als ouder voor dat je zoon of dochter goed “uitgerust” is.

Bristol helpt je alvast op weg met een ruime collectie* rugzakken, boekentassen en zwem- en gymtassen! Maak er een onvergetelijk schooljaar van! 

Voor de kleintjes hebben we erg leuke schooltasjes in ons assortiment. Verras jouw kleuter met een schooltasje met zijn of haar favoriete TV-figuurtje: My Little Pony, PJ Masks, Pokémon, Paw Patrol, Cars … Voor elk wat wils!

Ook hebben we dit jaar weer erg leuke rugzakjes van Woeffies, ons eigen kwaliteitslabel. Voor de jongens bijvoorbeeld met een legerprint en voor de meisjes een schattig rugzakje met hartjesprint… Ontdek ze snel!

Rugzakken zijn niet zonder reden erg populair: ze verdelen het gewicht goed over beide schouders. Vooral tieners zijn helemaal weg van een rugzak want een rugzak is zowel sportief als cool! Al onze rugzakken hebben verschillende vakken zodat je al je spulletjes netjes en veilig kan opbergen. Kies nu jouw favoriete model! Zin in iets anders? Berg je schoolspullen dan op in een trendy schoudertas!

Of je nu kiest voor een rugzak of boekentas, we hebben een belangrijke tip: een gevulde boekentas of rugzak mag niet meer wegen dan 10% van het lichaamsgewicht van je kind. Vergeet ook geen aparte tas voor je gym- of zwemspullen: in onze collectie vind je vast en zeker een leuke gymtas of zwemtas!

Je ziet het … keuze genoeg bij Bristol! Kies dus snel online de beste rugzak of boekentas om terug naar school te gaan.

Naar de folder 

* Aanbiedingen geldig van 22/07/2018, zolang de voorraad strekt.

Velden met een * zijn verplichte velden.