• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Gratis verzending vanaf € 24,99
  • Veilig betalen
Libelle-Zomerweek

Bristol & Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Ondanks het coronavirus gaat de Libelle Zomerweek toch door! Super nieuws!
Meer nog … je kunt van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de Zomerweek vanuit je eigen huis vieren! Makkelijk, toch?

 

Programma

Elke dag zendt de Zomerweek live uit op de Libelle-Facebookpagina en geniet je volledig gratis van een speciaal programma.
Zin in een actieve workout of misschien liever een ontspannende kookworkshop? Of wat dacht je van een aantal inspirerende interviews met bekende gasten?
Of ben je misschien eerder benieuwd naar de laatste modetrends? Dan zit je helemaal goed met de Libelle Zomerweek en Bristol! Je kunt in de Libelle Zomerweek genieten van een spetterende modeshow. Houd dus zeker de Facebookpagina van Libelle in de gaten en ontdek de nieuwe prachtige Lente/Zomer-collectie van Bristol tijdens deze modeshow!

Online shoppen met korting

Maar er is meer! Je kunt namelijk bij de deelnemende merken online shoppen met heel veel korting.
Bij Bristol shop je met kortingen* tot zelfs 50%! En dat gewoon van thuis… op je bank, in de tuin of vanaf je balkon… shop snel jouw zomergarderobe bij Bristol en profiteer van massa’s voordeel! Shop hier.

Zet het alvast in je agenda: Libelle Zomerweek #samenvanuithuis live op Facebook van 14 t/m 20 mei.
Nieuwsgierig wat er allemaal op het programma staat? Houd dan de Facebook-eventpagina en libellezomerweek.nl in de gaten voor het laatste nieuws rondom de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis.

* Kortingen zijn geldig op artikelen voorzien van een actielabel. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.