• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99

Exclusief bij Bristol: de enige echte Parkpop hoed en schoenen!

Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag. Niet voor niets is de stad al decennia Nationale Popstad nummer 1.
Parkpop Den Haag is één van de grootste gratis muziekfestivals van Europa en staat garant voor een fantastische muzikale dag voor groot en klein! Op zondag 30 juni wordt het Zuiderpark in Den Haag omgetoverd tot het leukste festivalterrein van Nederland! De avond voordien vindt er bovendien ook het sfeervolle Parkpop Saturday Night plaats.

Bristol presenteert, met de sympathieke steun van Mr. Parkpop René Bom, de enige echte Parkpop schoenen.
Deze leuke sneakers zijn niet alleen gemaakt in dé Haagse stadskleuren geel-groen, maar zijn ook voorzien van het unieke rode Parkpop-logo. Voor slechts € 10 zijn ze van jou! Een echt hebbeding! Koop er meteen ook een kek Parkpop hoedje bij voor € 2 en je bent helemaal klaar voor het festivalseizoen!

Ga jij ook naar Parkpop? Kom dan zeker naar onze shop voor een leuke festivalfoto! See you there!

Waar kopen?

Over Parkpop Saturday Night & Parkpop
Parkpop ontvangt gemiddeld maar liefst 200.000 bezoekers van alle leeftijden. Net als ieder jaar presenteert Parkpop op de laatste zondag van juni een heleboel nationale en internationale artiesten in het Haagse Zuiderpark. Op zondag 30 juni 2019 zijn dat onder andere Ilse Delange, Ronnie Flex & Deuxperience, Waylon, Walk off the Earth, Jett Rebel, Kovacs, Maan, Frenna & 777 Band, Nona, Blackbird, Judy Blank, Callkoen, 54 Gang, Machine Makes Man, The Might Breaks, Supersonic Blues, Ava Nova, Mamihlapinatapai, Orange Grove, F1rstman, Haags Veld.
Meer info: www.parkpop.nl

Parkpop Saturday Night staat voor een zomerse avond met topartiesten uit binnen- en buitenland en vindt plaats op de dag voorafgaand aan Parkpop. Dit jaar treden Skunk Anansie, Tears for Fears, Nile Rodgers & Chic, Cypress Hill, Triggerfinger, Di-Rect, My Baby, Navarone en Gruppo Sportivi er op.
Meer info: www.parkpopsaturdaynight.nl

Tags: nieuws, collectie

Velden met een * zijn verplichte velden.