• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99

Geel graag!

De lente staat voor de deur en we hebben afgelopen weekend al mogen genieten van die eerste zonnestralen. Heerlijk toch! De lente is dan ook hét moment om jouw kleerkast een frisse update te geven. Exit dikke pulls en donkere kleuren … hello sunshine! En dat mag je dit seizoen wel heel letterlijk nemen want geel is dé kleur van het voorjaar! Een gele blouse, jas, polo of een hip paar gele sneakers? In frisgele items doe jij elke dag de zon schijnen!

De kleur geel staat voor energie, optimisme, vrolijkheid, plezier, lente, warmte … Net zoals de zon! Deze felle kleur maakt ons gegarandeerd instant blij! Kies dit seizoen dus resoluut voor geel!

Bang dat de kleur geel jou niet staat?

Geel staat iedereen, je moet enkel de juiste tint geel vinden voor jouw huid.

Je hebt immers heel veel soorten geel: okergeel , fluogeel, pastelgeel, kanariegeel, felgeel, citroengeel, mosterdgeel …

Geel combineert, in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, toch ook wel makkelijk met andere kleuren. Zo passen geel en blauw perfect bij elkaar. Jouw favoriete boyfriend jeans met een losvallende gele blouse … goed idee! Geel en grijs zijn trouwens ook een goede match.

Vind je toch dat dat vrolijk geel een moeilijke kleur is om te combineren of dat geel weinig flatterend is voor je huid?
Probeer dan geel te vermijden als bovenstuk, werk met accessoires zoals een gele riem, een geel sjaaltje of een gele handtas. Of haal de zon in huis met een fris paar sneakers voor een zonnige prijs.
Met de vitaminekleur geel zul je zeker stralen dit voorjaar!

Dit voorjaar maak jij gegarandeerd het mooie weer dankzij de nieuwe en zonnige lentecollectie van Bristol!

Hello sunshine 

Velden met een * zijn verplichte velden.