• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99

Heuptasjes zijn helemaal hot! Maar hoe draag je ze?

Heuptasjes, bum bags, fannypacks, buideltasjes ….

Iedereen kent deze tasjes nog wel uit de jaren ’90. We dachten dat deze voorgoed uit het straatbeeld waren verbannen … maar het heuptasje is nu helemaal terug van weggeweest! En wij vinden dat helemaal niet erg!

Meer nog, deze zomer is het heuptasje een echt hot fashion item, zeker op de festivalweide ! De bum bag ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens lekker klein en erg praktisch. Je hebt al je belangrijke spullen (paspoort, geld, telefoon, zonnecrème …) lekker dichtbij én je hebt je handen vrij. Zo kan je ongestoord al je dansmoves laten zien op de festivalweide.

Je hebt bij Bristol heuptasjes in alle stijlen en formaten: met een slangen- of luipaardprintje, in een effen kleur, in blinkend goud, etc. Voor ieder wat wils! Ook voor de heren hebben we heuptasjes in ons assortiment.

Maar hoe draag je nu een heuptasje? Hieronder geven we je enkele tips. Je kunt het heuptasje immers op verschillende manieren dragen.

  1. Draag het óver jouw jasje of blazer om je taille te accentueren.
  2. Uiteraard kun je het heuptasje ook nog steeds dragen op de traditionele manier, d.w.z. om je heupen.
  3. Je kunt het heuptasje ook gewoon als een schoudertas dragen.
  4. De meest hippe manier is echter om het heuptasje cross body te dragen. Door je bumbag zijdelings om de schouder te dragen, maak je jouw look in enkele seconden helemaal compleet. Ga voor deze manier van dragen en je betreedt het festivalterrein in stijl! 100% festival proof!

Ben je nog op zoek naar een leuk heuptasje voor op reis? Of ga je binnenkort naar een festival? Met een heuptasje van Bristol heb je steeds al je belangrijke spullen bij de hand, zonder dat je met een rugzak of schoudertas moet rondsleuren.
Onze heuptasjes zijn perfect voor jou! Ontdek hier ons assortiment heuptasjes voor dames en heren. Kijk snel en bestel jouw favoriete bum bag nu in onze webshop!

Naar de heuptasjes 

Tags: dames, tassen, trends

Velden met een * zijn verplichte velden.