• Nu tijdelijk 60 dagen retour
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
blogtemplate-kerst-ok

Ho, ho, ho! Ontdek de nieuwe kerstcollectie!

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!
Oh, what fun it is to ride …

De Sint is nog niet langs geweest, maar Bristol zit al helemaal in de kerstsfeer.
En terecht… want het einde van 2019 en het begin van 2020 zijn in zicht! Nog heel even geduld dus en je kunt jouw kerstboom weer tevoorschijn toveren… Glanzende kerstballen, slingers, fonkelende lichtjes, kaarsjes… bring it on!

Maar dat is nog niet alles!
Dit jaar heeft Bristol ook weer een grappige en originele kerstcollectie samengesteld, een collectie vol leuke kersttruien, kerstsokken, rendierpantoffels en onesies! Ontdek snel onze lekker gezellige kerstcollectie voor dames, heren, meisjes én jongens en bestel alvast online!

Met onze kersttruien ben je de hele winter lang in kerststemming. Een trui met een Mr. en Mrs. Claus-opdruk zodat jij en partner lekker matchen? Of liever een rendier of een sneeuwman op je trui? Een kerstrui is nog nooit zo trendy en hip geweest!

Maak jouw kerstlook compleet met een paar leuke sokken met kerstmotief voor hem of haar. Of misschien ben je wel fan van onze leuke rendierpantoffels voor groot en klein?
Kom, zoals Bristol, al volledig in de kerstsfeer en laat je inspireren!Wat zeker niet mag ontbreken in je garderobe zijn onze matching onesies voor het hele gezin.
Deze heerlijke onesies  zijn  superzacht en lekker warm. Knus en cosy de wintermaanden in met de hele familie!
Bovendien geniet je nog t/m 1 december 2019 van € 10 korting op onze onesies. Ideaal om het hele gezin onder te dompelen in een magisch kerstsfeertje. Het ideale kerstcadeau? Check!

Zoek dus niet verder! Je vindt ongetwijfeld jouw favoriete kerstoutfit op bristol.nl of in één van onze filialen. Snel zijn is de boodschap want de collectie vliegt de deur uit!

Naar de kerstcollectie