• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99

Laat je schoenen blinken!

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van mooie en gezonde schoenen, is het erg belangrijk dat je ze in perfecte conditie houdt.

Voordat je je nieuwe schoenen begint te dragen, is het belangrijk dat je ze meteen behandelt tegen water en vuil. Hiervoor zijn de Bama Waterstop en de Bama Super Combi verzorgingsspray twee handige, gebruiksvriendelijke verzorgingssprays.

Met ons handige stappenplan ben je zeker van perfect onderhouden schoenen. Wil je je prachtige, zwarte, gladleren pumps een grondige onderhoudsbeurt geven? Hieronder vind je stapsgewijs de juiste “how to”.

  1. Veeg het vuil af met een doek of een borstel
  2. Smeer in met een zwarte, voedende schoencrème
  3. Laat tien minuten inwerken
  4. Blink de schoenen op met een doek of borstel
  5. Spuit in met de Super Combi verzorgingsspray en met Waterstop op een afstand van 20 cm en laat 30 minuten drogen
  6. Shine like a star!

Heb je prachtige schoenen gevonden, maar twijfel je over de pasvorm? Knellen je gloednieuwe killer heels aan je tenen of glijden ze net aan je hielen uit? Vochtige voeten na een intensieve werkdag? Bama heeft een oplossing voor elk ongemak!

De spray “Perfect fitverlicht de drukpunten in je schoenen en “Silky comfort” geeft je droge, zijdeachtige voeten waardoor de wrijving in je schoen vermindert. Geen fan van sprays? Dan is ons assortiment gelkussens zeker iets voor jou! De Ondersteunende gelpads zijn onzichtbare pads die meer comfort bieden aan de bal van je voet. Vermijd dat je pumps aan je hielen uitglijden met de onzichtbare Gel-hielgrips of de Mini stop.

Onderhoudsproducten 

Tags: tips, schoenen

Velden met een * zijn verplichte velden.