• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99
blog-regenlaarsjesOK2

Nieuwe regenlaarzen in frisse kleurtjes!

Het regent misschien dat het giet, maar bij Bristol geeft dat niet!
Met onze nieuwe leuke regenlaarsjes kunnen jouw kinderen voortaan de regen in stijl trotseren! En hoe?!

Dit najaar heeft Bristol een aantal vrolijke kleurtjes toegevoegd aan haar collectie kinderregenlaarzen. Zo fleur je in no-time de outfit van jouw kids op tijdens die sombere, regenachtige herfstdagen. Blauw, groen, rood, geel of roze? Aan jou de keuze!

Een paar regenlaarzen is een echte must in Nederland. Want wie Nederland zegt, zegt jammer genoeg ook … regen. En niemand heeft zin in natte voeten, zeker jouw kleine oogappels niet! Dankzij Bristol hoeven ze voortaan geen enkele plas meer te ontwijken, ze kunnen er gewoon vrolijk in springen met onze regenlaarzen! Deze rubberen regenlaarzen zitten niet alleen comfortabel, ze zien er ook nog eens superleuk uit! Wat dacht je van elke dag een ander kleurtje?

Nog een extra troef:  deze kleurrijke regenlaarsjes zijn een echt koopje!
Voor € 9,99 zijn deze rubberen “Made in Italy”-laarsjes reeds voor jou! Meer nog… je geniet bovendien van een echte stuntprijs:
2 paar trendy regenlaarsjes voor de onweerstaanbare prijs van
€ 17,99! Zo kan je meteen een paar regenlaarzen voor zus én broer scoren! Kies snel jouw favoriete kleurtje... Niets dan lachende gezichtjes als het regent!

Bij Bristol vind je ongetwijfeld een leuk paar regenlaarzen dat je als gegoten zit! Voeg er nog een regenjas of regenpak aan toe en je bent helemaal regenproof!

Shop snel online en leg jouw favoriete kleur(en) in jouw winkelwagen. Breng je liever een bezoekje aan één van onze winkels om de laarsjes eerst te passen? Geen probleem! Gebruik dan de tool "check voorraad filialen" om te kijken of je favoriete kleurtjes voorradig zijn in de winkel van je keuze.

Naar de regenlaarzen voor meisjes 

Naar de regenlaarzen voor jongens