• Nu tijdelijk 60 dagen retour
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
miss-thumb-aangepast1

Proud partner of Miss Nederland 2020!

Wie zal dit jaar de titel van Miss Nederland in de wacht slepen? Het belooft weer een spannende strijd te worden… Bristol is alvast zeker van haar plaats in deze verkiezingswedstrijd want dit jaar is Bristol sponsor van Miss Nederland!

Wat houdt deze samenwerking concreet in?

Alle kandidaten zullen gekleed worden in mooie kleding én schoenen van Bristol … en dit gedurende het hele verkiezingstraject.
De huidige Miss Nederland Sharon Pieksma heeft inmiddels al voor de lens van onze Bristol-fotograaf gestaan en dat leverde prachtige beelden op! Kijk zelf maar... en laat je verbazen!

Maar dat is nog niet alles!

Er staat immers ook nog een fotoshoot met de 10 finalisten van Miss Nederland 2020 op het programma.
Het RTL 4-programma “Op Jacht Naar De Kroon” zal ook het volledige traject van de kandidates volgen, van de castingdag tot en met de grote finale. Ook in dit TV-programma zal Bristol regelmatig opduiken! Zo komen tijdens de TV-opnames van de buitenlandse trip van de finalisten regelmatig Bristol-outfits aan bod. Maar ook tijdens de grote finaleshow zullen alle finalisten de catwalk betreden in Bristol-schoenen.Op Jacht Naar De Kroon
Miss Nederland

Allemaal superleuk nieuws dus! Bristol is alvast heel trots dat ze dit jaar één van de sponsors mag zijn van Miss Nederland.  Wij zijn in elk geval razend benieuwd aan wie de huidige Miss Nederland Sharon Pieksma haar kroontje mag doorgeven.

Je vindt alle info over de verkiezingswedstrijd  op www.missnederland.nl.

Wil jij deze spannende verkiezingswedstrijd en de samenwerking tussen Bristol en Miss Nederland op de voet volgen? Volg dan zeker de Facebook- en Instagrampagina van Bristol én Miss Nederland!

Laat je inspireren!