• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99

TREND ALERT: Colour blocking

Je kan er dit voorjaar niet naast kijken. Colour blocking is everywhere!

Colour blocking (of color blocking) betekent in feite het combineren van verschillende contrasterende blokken kleur in eenzelfde outfit. Elk afzonderlijk kledingstuk (top, broek en schoenen) heeft zijn eigen kleur. Lekker knallen maar! Wat dacht je van een blauwe broek met een groene pull en rode sneakers?

Twijfel je nog een beetje of deze modetrend iets voor jou is? Begin dan met een trui, een tas of schoenen in een felle kleur en combineer deze met jouw favoriete blauwe of grijze denim. Bijvoorbeeld: een felgele blouse gecombineerd met een zwarte skinny kan ook al verrassend zijn.

Heb jij ook dringend nood aan wat kleur in je kleerkast? Ga er dan helemaal voor! Onze nieuwe collectie met vele opvallende kleurtjes bezorgt je ongetwijfeld al heerlijke lentekriebels! Sweaters met gekleurde vakken of volledig rode sneakers? Gele pumps of felblauwe truien? Noem maar op, alles kan bij Bristol! Zowel in de dames-, heren- als kindercollectie ontbreken felle kleuren dit seizoen niet.

Eén ding is zeker… dankzij de nieuwe colour blocking-collectie van Bristol ben je helemaal klaar voor het voorjaar! Begint het bij jou ook al te (lente)kriebelen?

Laat je inspireren door onze Colour block-collectie.

Naar de trend 

Velden met een * zijn verplichte velden.