• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99
Twinning

Twinning is winning!

Ook bij Bristol ben je aan het juiste adres voor matchende outfits. Twinning is winning! Een moeder en dochter in dezelfde leuke tuinbroek? Een vader en zoon in dezelfde stoere canvasschoenen? Of misschien grote zus en kleine zus in schattige witte Adidas-sneakers? Vroeger zou je misschien raar hebben opgekeken … maar vandaag de dag is twinning helemaal in. #twinningiswinning.

Neem bijvoorbeeld onze denim tuinbroek. Dit fashion item is dit seizoen helemaal terug van weggeweest! Lekker stoer, comfortabel en makkelijk te combineren. En nu zowel voor dames als voor meisjes verkrijgbaar bij Bristol!
Ideaal voor een dagje quality time tussen mama en dochter … samen naar de cinema, gezellig gaan shoppen in de stad of zelfs voor dat ene feestje kan een tuinbroek perfect. Laat je hieronder inspireren door onze drie verschillende looks voor jou en je mini me!

Wie denkt dat de matching outfits alleen weggelegd zijn voor mama's en dochters, heeft het mis! Ook vaders en zoons durven wel eens dezelfde trui of broek bovenhalen. Dit voorjaar hebben we ook erg leuke hemden in onze collectie: denim hemden of eerder geklede overhemden … perfect voor de kleine en grote heren die op zoek zijn naar een matching feestoutfit.

Misschien ben je eerder fan van een subtiele matching vader-zoon- of moeder-dochter-look? Kies dan voor dezelfde schoenen!

In onze Champion-collectie vind je ongetwijfeld een paar dat zowel papa als zoonlief kan bekoren.
Ook onze Baseline sneakers van Adidas passen perfect in dit twinning-verhaal. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende matenbogen: voor de allerkleinsten (maat 20-27), voor de kleine meisjes (maat 28-35) en voor de grotere meiden of zelfs voor de dames (maat 36-39).

Twinning is winning voor de hele familie!

Zin om jouw kleerkast af te stemmen op die van je zoon of dochter? Neem dan snel een kijkje in het assortiment van Bristol!