• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99
Turnpantoffels

Uniek in Nederland! Podologisch goedgekeurde sportpantoffels!

Het einde van de zomervakantie nadert en de eerste schooldag komt stilaan in zicht!

Zorg ervoor dat je kids helemaal schoolproof zijn! Hoog tijd dus voor een nieuwe outfit, een paar nieuwe hippe schoenen en een nieuwe schooltas. Uiteraard heeft jouw oogappel ook een zwemtas en gymtas nodig, én - niet te vergeten - een paar nieuwe gymschoenen!

Uniek in Nederland! Bristol presenteert: coole gymschoenen van Panther die podologisch getest én goedgekeurd zijn! En dat voor slechts € 14,99!

Want tegenwoordig is turnen op school net iets meer dan turnen ... Een sportpantoffel moet dus aan specifieke karakteristieken voldoen:

  1. stevig aan de hiel
  2. stevig in het midden
  3. soepel aan de tenen

Dat alles in combinatie met een verstevigde neus en een antislipzool, maakt van onze Panther-schoen dé ideale gymschoenvoor zowel binnen als buiten, voor balsporten en turnen.

Waar wacht je nog op? Ontdek snel onze Panther-gymschoen voor maar € 14,99. Deze gymschoen werd zorgvuldig getest én goedgekeurd door Paul Borgions. Paul Borgions is Master in de Podologie met meer dan 30 jaar ervaring. Een podoloog behandelt via de voet het volledige bewegingsapparaat. Hij is de ideale partner voor het kiezen van de juiste schoen.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Paul Borgions meer uitleg geeft: