• Nu tijdelijk 60 dagen retour
 • Gratis verzending
 • Veilig betalen
Woeffies-Swaggies

Woeffies en Swaggies: kwaliteitsvolle leren kinderschoenen voor een ongelooflijke prijs!

Kwaliteitsvolle leren kinderschoenen voor een ongelooflijke prijs!

De voetjes van jouw kids verdienen alle aandacht! Wij bij Bristol dragen graag zorg voor hun voeten en stelden daarom een unieke Woeffies- en Swaggies-collectie samen: kwaliteitsvolle, trendy kinderschoenen in echt leer voor een kleine prijs. We durven zelfs zeggen: de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt!

Approved by Paul Borgions Master Podologie

Zowel kleine als grote kids zullen dol zijn op deze coole collectie kwaliteitsschoenen!

Van stoere sneakers tot girly enkellaarsjes, onze Woeffies en Swaggies zijn uitvoerig getest.
De goedgekeurde schoenen herken je aan het kwaliteitslabel van Paul Borgions, Master in Podologie en erkend podoloog van verschillende topsporters.

Waarom kies je als ouder nu voor Woeffies of Swaggies?

Wij somden voor jou even de belangrijkste argumenten op … zo ben je meteen overtuigd!

 Woeffies en Swaggies zijn allemaal kinderschoenen van hoge kwaliteit in doorgeverfd leer (>50% leer). Zo zijn eventuele beschadigingen door slijtage minder zichtbaar.

 Je herkent de podologisch goedgekeurde schoenen aan het kwaliteitslabel van Paul Borgions. De voeten van jouw kids verdienen immers de grootste aandacht!

 Een leren schoen is van betere kwaliteit dan een synthetische schoen. Leer is sterker en is bestand tegen alle weersomstandigheden zodat de schoen langer meegaat. De pasvorm zet zich ook sneller naar de voet, dus je kids hebben geen last van pijnlijke blaren of geknelde voeten. Een leren schoen ademt ook meer dan een synthetische schoen, perfect dus voor kinderen met zweetvoetjes.

 Kwaliteit kost geld, maar bij Bristol proberen we onze leren schoenen toch aan een aantrekkelijke prijs aan te bieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

 Alle Woeffies- en Swaggies-schoenen hebben een leren binnenzool.

 Heeft jouw kind platvoeten, holvoeten… en moet hij/zij steunzolen dragen? Geen probleem! Vanaf maat 26 hebben alle Woeffies een uitneembare binnenzool of een los voetbed, waardoor de schoenen perfect geschikt zijn om te dragen met steunzolen.

Enkele nuttige tips voor het kiezen van de juiste kinderschoen:

Peuters: maat 20-25

 • Soepele zool aan de tenen
 • Soepele zool in het midden
 • Soepel aan de hiel

Peuters: maat 20-25
Soepel

Kleuters: maat 26-32

 • Soepele zool aan de tenen
 • Soepele zool in het midden
 • Iets steviger aan de hiel
 • Uitneembare binnenzool

Kleuters: maat 26-32 Medium

Kinderen: maat 33-…

 • Soepele zool aan de tenen
 • Stevige zool in het midden
 • Stevig aan de hiel
 • Uitneembare binnenzool

Kinderen: maat 33-… Stevig

 Zorg dat de kinderschoenen goed passen. Jonge kinderen groeien erg snel en dus ook de voetjes … Wanneer je nieuwe schoenen koopt, meet je best eerst de voeten op. Tel hierbij steeds 1 cm extra groeiruimte op. Deze extra ruimte zorgt ervoor dat de tenen voldoende bewegingsruimte hebben.

 Je koopt best altijd nieuwe kinderschoenen en geen tweedehands schoenen. Tweedehandsschoenen hebben zich naar de voet gezet van de eerste drager. Dit kan een negatief effect hebben op de ontwikkeling van de voetjes van je kind. Iedere voet heeft namelijk een unieke vorm.

 Afhankelijk van de leeftijd heeft de voet meer steun nodig en moeten de schoenen steviger zijn (zie info hierboven).

 Koop best 2 paar kinderschoenen en wissel af. Leren schoenen kunnen behoorlijk prijzig zijn (behalve onze Woeffies en Swaggies :)) en dan kunnen schoenen van imitatieleer een optie zijn. Kunststof ademt echter niet en het risico bestaat dat kinderen last krijgen van zweetvoeten. Om dit op te lossen kun je 2 paar afwisselend schoenen dragen om zo het vocht in de schoen te beperken.

 Kies voor schoenen met stootneuzen. Stootneuzen beschermen de tip van de schoenen tegen slijtage.

 Laat je zoon of dochter de schoenen steeds goed passen in de winkel voor je overgaat tot een aankoop. Betekent dat dat je online geen kinderschoenen kunt kopen? Absoluut niet! Bestel jouw favoriete kinderschoenen op bristol.nl. Na ontvangst kun je rustig de schoenen passen. Je kunt je online aankoop immers binnen 14 dagen na ontvangst zonder specifieke reden retourneren of ruilen. Makkelijk toch? Woeffies en Swaggies zijn verkrijgbaar in alle filialen én via de webshop.

Onze Woeffies waken over de voetjes van jouw kleine kapoen! Maar wat kan jij doen om te waken over de levensduur van hun Woeffies (en ook Swaggies)?
Behandel de schoenen onmiddellijk na aankoop tegen regen en vuil. Leer is een materiaal dat regelmatig moet worden gepoetst en moet soepel blijven. We raden volgende onderhoudsproducten aan: de Power Protector en de Super Combi Spray.
De Power Protector zorgt voor een langdurige bescherming, aanbevolen voor 100% leer en textielmaterialen. Niet geschikt voor lak, metallic en synthetische of andere materialen. De Super Combi Spray reinigt, beschermt, verzorgt en frist de kleur op. Aanbevolen voor leer, textiel en synthetische of andere materialen.

Onze Woeffies- en Swaggies-collectie: kwaliteitsvolle, trendy kinderschoenen in echt leer voor een kleine prijs!
Ontdek het zelf #alleenhetallerbeste

Naar de Woeffies  Naar de Swaggies