• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99
Bristol heeft een uitgebreide en kwalitatieve collectie snowboots, ski-kleding, schaatsen, winteraccessoires en zelfs thermokleding! En dat allemaal voor een erg betaalbare prijs!
2019 is van start gegaan en, zoals gewoonlijk, met een heleboel goede voornemens :-)
Eén van die goede voornemens is misschien wel yoga? Want geef toe … een sterke geest in een gezond lichaam, wie wil dat nu niet?
Tags: dames, sport
Absolute musthave dit seizoen is een trendy paar dad sneakers! Deze coole sneakers worden ook wel de ugly sneakers genoemd en zijn geïnspireerd op de sportschoenen die je vader misschien wel droeg in de jaren '90. Ugly voor sommigen, maar erg gewild door dé echte fashionista’s die niet kunnen weerstaan aan deze nieuwe schoenentrend!
Ben je op zoek naar een mooie sportoutfit? Da's al één goed voornemen vervuld dankzij Bristol! Het nieuwe jaar zetten we in met onze uitgebreide sportfolder: een heleboel sportartikelen van grote topmerken zoals Panther, Adidas, Skechers... scoor je nu bij Bristol voor topprijzen!
De feestperiode is nu helemaal voorbij en het “gewone” leven komt langzaam weer op gang. De kerstboom en kerstversiering zijn al opgeruimd of worden weldra opgeruimd … maar wat doe je met je feestkleding? Het zou toch zonde zijn om die feestelijke blouse of die schitterende top met pailletten gewoon in je kast te laten hangen, niet? Dat dachten wij ook!
Bristol geeft je daarom enkele leuke combinatietips zodat jij het hele jaar door nog kan blijven genieten van je feestkleding!
Tags: dames, tips