• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 24,99
Breng van maandag 12 augustus t/m zondag 8 september 2019 je oude schoenen, kleding en handtassen naar Bristol en ontvang een kortingsbon van € 10 bij elk binnengebracht paar schoenen, kledingstuk of handtas! De opbrengst van deze inruilactie gaat naar Make-A-Wish! Waar wacht je op? Kom nu naar Bristol!
Bristol presenteert, met de sympathieke steun van Mr. Parkpop René Bom, de enige echte Parkpop schoenen.
Deze leuke sneakers zijn niet alleen gemaakt in dé Haagse stadskleuren geel-groen, maar zijn ook voorzien van het unieke rode Parkpop-logo. Een echt hebbeding! Koop er meteen ook een kek Parkpop hoedje bij en je bent helemaal klaar voor het festivalseizoen! Nu exclusief bij Bristol!
Tags: nieuws, collectie
Doe mee aan onze winactie op Instagram en maak kans op een trolley vol coole zomeritems ter waarde van € 135! Waar wacht je nog op? Inpakken en wegwezen! Deelnemen is heel makkelijk ...
Het is lente! En dat betekent dat de vakantie voor velen alweer een beetje dichterbij komt … Kies je best voor een grote koffer of een handige trolley? Hoe zit het met je handbagage? Bristol geeft jou graag wat travel tips. Bovendien geniet je t/m 28 april van maar liefst 10% korting op al onze reiskoffers met online code TRAVEL! Mooi meegenomen, toch?
Tags: collectie, nieuws
Breng van vrijdag 29 maart t/m 14 april 2019 je oude schoenen, kleding en handtassen naar Bristol en ontvang een kortingsbon van €10 bij elk binnengebracht paar schoenen, kledingstuk of handtas! De opbrengst van deze inruilactie gaat naar CliniClowns en Make-A-Wish! Waar wacht je op? Kom nu naar Bristol!
Joepie! De Sint is eindelijk weer in het land! Dat moet gevierd worden! Op zaterdag 24/11/2018 viert Bristol Sinterklaas met een speciale Sinterklaasdag met maar liefst 20% korting op de volledige kindercollectie, een zakje snoep voor elke kopende klant én onze Sinterklaas-kleurwedstrijd. Snel naar de winkel is de boodschap!
Op zaterdag 6 oktober en zondag 7 oktober legt Bristol haar klanten extra in de watten.
Een heel weekend lang shopplezier én … een gratis herbruikbare draagtas met handig opberghoesje voor elke klant!
Bristol ziet het groots en opende onlangs maar liefst drie nieuwe winkels op toplocaties! Benieuwd over welke gloednieuwe winkels het gaat? Kijk snel verder …
Tags: nieuws, winkels