• Gratis afhalen en terugbrengen
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf € 24,99
Iedereen die graag sport verwent zichzelf graag met mooie en degelijke sportkleding. Daarom heeft Bristol sinds kort een plus size sportlijn!
Trek je erop uit? Voordat je automatisch naar je sneakers grijpt, sta er even bij stil dat je voeten je heel dankbaar zullen zijn als je hun comfort en steun aanbiedt. Zet die sneakers dus maar weer in de kast en shop voor jezelf eerst...

Sportief met Bristol

Ben jij een echte sportgoeroe die elke dag terug te vinden is in de fitnessclub of heb je toch wat meer aanmoediging nodig? Geen probleem! Bij Bristol vind je een uitgebreide sportcollectie die zowel de getrainde sporter als de beginneling kan bekoren! Van topmerken zoals Adidas, Skechers, Puma, New Balance, Asics en Nike tot ons budgetvriendelijke huismerk Panther. Van voetbalschoenen tot een yoga-outfit, je vindt het allemaal bij Bristol!

We love seamless!

Wil je ongehinderd kunnen sporten zonder dat je je iets hoeft aan te trekken van slecht zittende sportkleding? Kies dan resoluut voor seamless! Seam-wat?

Nieuw bij Bristol: Quokka-drinkflessen!

Hip, trendy, leuk, eco, duurzaam, milieuvriendelijk, praktisch, lekvrij, stevig, makkelijk te reinigen… Zo kunnen we de Quokka-drinkflessen het best omschrijven. Deze trendy drinkflessen zijn nieuw bij Bristol en een echte must-have, ontdek ze snel zelf!
En wat meer is … deze flessen zijn ook erg leuk om als cadeau te geven (en te krijgen :)).

Ontdek onze running collectie!

Hardlopen! Misschien heb jij in de zomer de hardloopvibe volledig te pakken gekregen? Maar weer of geen weer… lopen kan je zowel in de zomer als in de winter. Bristol geeft je enkele nuttige tips zodat je ook op koudere dagen comfortabel en met plezier kan blijven lopen.

Uniek in Nederland! Podologisch goedgekeurde sportpantoffels!

Zorg ervoor dat je kids helemaal schoolproof zijn! Hoog tijd dus voor een nieuwe outfit, een paar nieuwe hippe schoenen en een nieuwe schooltas. Uiteraard heeft jouw oogappel ook een zwemzak en turnzak nodig, én - niet te vergeten - een paar nieuwe sportpantoffels!

Helemaal zen met Bristol!

2019 is van start gegaan en, zoals gewoonlijk, met een heleboel goede voornemens :-)
Eén van die goede voornemens is misschien wel yoga? Want geef toe … een sterke geest in een gezond lichaam, wie wil dat nu niet?

Sporty style met Puma!

Puma: sportief, trendy én betaalbaar! Ontdek de volledige collectie voor het hele gezin.