• Nu tijdelijk 60 dagen retour
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
Met het eerste streepje lentezon duikt ook de klassieke marinetrend (blauw, wit en rood) weer op! Maar dit voorjaar zien we de gekende nautische look in een fleurig, nieuw jasje. Benieuwd?
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de mens steeds groter wordt. Een logisch gevolg van deze evolutie is dat ook onze voeten groter worden. Leef jij ook op grote voet en wil je echt graag een paar trendy schoenen scoren? Neem...

Bristol & Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

Nog een paar dagen geduld en het is eindelijk zover! Op 14 mei 2020 gaat de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis van start! Vier samen met Bristol van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de Zomerweek vanuit je eigen huis. Benieuwd wat dit precies betekent?

Alles wat je moet weten over onze leercollectie

Ga een Excellent voorjaar tegemoet met de prachtige leercollectie van Bristol! We selecteerden de mooiste én beste modellen voor dit voorjaar en stelden een wondermooie collectie samen met eersteklas schoenen voor het hele gezin van echt kwaliteitsleer.

Helen Wouters X Bristol

Wij als Belgische keten hebben de deuren moeten sluiten omwille van ieders veiligheid in het kader van het coronavirus. Omdat we weten dat dit nog moeilijker moet zijn voor kleine zelfstandigen, steken wij lokale bedrijven graag een hart onder de riem. Want één van onze fundamenten als familiebedrijf is dat we elkaar waar en wanneer mogelijk te steunen.

Ruime keuze aan veiligheidsschoenen

Goede werkschoenen zijn een absolute must tijdens het klussen of op de werkvloer. Een ongelukje is immers snel gebeurd! Bristol heeft heel wat safety shoes in klasse S1P en klasse S3 van het welbekende merk Safety Jogger in haar assortiment. Ontdek snel ons ruime aanbod veiligheidsschoenen en maak jouw keuze. Safety first bij Bristol!

Proud partner of Miss Nederland 2020!

Wie zal dit jaar de titel van Miss Nederland in de wacht slepen? Het belooft weer een spannende strijd te worden… Bristol is alvast zeker van haar plaats in deze verkiezingswedstrijd want dit jaar is Bristol sponsor van Miss Nederland! Dat betekent dat heel wat kandidaten het beste van zichzelf zullen geven in erg leuke Bristol-outfits en -schoenen. Ook benieuwd? Volg dan zeker Bristol en de Miss Nederland-verkiezing en laat je verbazen!

Onze packable jasjes! Dat zit goed!

Niet echt meer winter, maar jammer genoeg ook nog geen lente … de packable jas is een must in het tussenseizoen en mag dus zeker niet in je kleerkast ontbreken.
Dit lichtgewicht, donzig jasje wordt dankzij zijn multifunctionele karakter ongetwijfeld jouw nieuwe beste vriend.

Trend Alert: de cargobroek 3 x anders!

De cargobroek voor dames is terug! Het is dit voorjaar één van de topkledingstukken in jouw dressing. Hoe combineren? Erg makkelijk … met een T-shirt, een hoodie, een vest, een trui, een blouse, sneakers, boots of pumps. Alles kan! Kijk snel verder voor onze drie looks en laat je inspireren.

Hoe draag je een maxi-jurk?

Je kan er niet naast kijken … de maxi-jurken zijn al een tijdje erg hot! Je ziet ze nu echt overal. Met dierenprints, bloemenprints of gewoon effen … alles kan, zolang je maar voor lang gaat. Weet je niet goed hoe je een lange jurk het best combineert? No worries, Bristol geeft je enkele handige stylingtips.